MAJOITU JA VIERAILE TURVALLISESTI

Meille tärkeintä on vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi ja turvallisuus. Teemme kaiken mahdollisen voidaksesi majoittua ja vierailla meillä turvallisesti. Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia, muokanneet ruokatarjoilua ja huomioimme turvavälit.

NÄIN VARMISTAMME TURVALLISEN VIERAILUN

Noudatamme terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia COVID 19 -tilanteeseen liittyen, lisäksi käytössämme ovat yrityksen omat ohjeistukset.

Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia. Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten ovenkahvat, maksupäätteet ja vastaanottotiskit antibakteerisilla pesuaineilla.

Kiinnitämme vielä normaaliakin enemmän huomiota käsihygieniaan, johon kannustamme myös vieraitamme. Käsidesiä on käytettävissäsi hotelliemme yleisissä tiloissa.

THL:n suositusten mukaisesti henkilökuntamme käyttää kasvomaskia koko työpäivän ajan hotellimme kaikissa tiloissa. Toivomme myös vieraidemme käyttävän kasvomaskia yleisissä tiloissa.

Muistutamme vieraitamme turvavälin pitämisestä ja huolehdimme, ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä.

Haluamme turvata vieraidemme ja henkilökuntamme terveyden - ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Vastaanotto

Avoinna puhelimitse klo 8.00 - 21.00. Henkilökunta tulee paikanpäälle tarvittaessa sovitusti.

Ravintolat ja ruokatarjoilu

Hotelleissamme on tarjolla aamiaisbuffet ti-pe. Aamiaisravintolan pöydät on sijoitettu väljästi, jotta turvavälien noudattaminen on helppoa. Halutessa aamiaisen voi noutaa myös omassa huoneessa nautittavaksi. Muulloin aamiainen toimitetaan pakettina valmiiksi huoneen jääkaappiin.

Puhdistamme pöydät kunkin pöytäkunnan jälkeen. Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten pöydissä käytettävät suolasirottimet, juoma-automaattien painikkeet, maksupäätteet ja lasten syöttötuolit.

Kannustamme kaikkia hyvään käsihygieniaan ja käsidesin käyttöön ennen ravintolaan saapumista - löydät sitä ravintolan sisäänkäynnin läheisyydestä sekä buffettarjoilun yhteydestä.

Buffettarjoiluissa tarjoamme asiakkaiden käyttöön kertakäyttökäsineitä.

Ethän saavu ravintolaan, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Sauna

Saunatiloissa muistutamme kaikkia riittävästä turvaetäisyydestä sekä hygieniasta ja rajoitamme asiakasmääriä suositusten mukaisesti.

Kokoukset ja tilaisuudet

Meillä on joustavat kokous- ja juhlatilat erilaisiin tarpeisiin; sijoitamme pöydät ja tuolit niin, että turvavälit toteutuvat.

Hotelli Iisalmen Seurahuone

Savonkatu 24

74100 Iisalmi

0440207701

seurahuone@haapaniemenmatkailu.fi

www.iisalmenseurahuone.fi



Iisalmen Seurahuone

Kaupungin haitaripaikalla jo vuodesta 1927

Hotelli Iisalmen Seurahuoneella on Iisalmessa pitkät perinteet, nostalginen rakennus palveluineen on päivitetty nykyhetkeen.

Hotelli Iisalmen Seurahuoneella on 41 persoonallista majoitushuonetta eri tarpeisiin: huoneita löytyy aina yhden hengen huoneista viiden hengen perhehuoneisiin tai kaksikerroksiseen saunalliseen sviittiin.

Hotelli Iisalmen Seurahuone kuuluu Haapaniemen Matkailu Oy:n kohteisiin.



YHTEYDENOTTO

Varaukset ja tiedustelut


Iisalmen Seurahuoneelta voit myös vuokrata Haapaniemen Matkailun siirrettävän paljun!

Haapaniemen Matkailu Oy:n tietosuojaseloste: